Social Icons


Wednesday, January 12, 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ EDIUS PRO

Η εταιρεία Technotrade.gr, επίσημος διανομέας προϊόντων και λύσεων Canopus-Grass Valley, ανακοινώνει την διάθεση της ελληνικής έκδοσης του εγχειριδίου χρήσης, του πλέον δημοφιλούς προγράμματος επεξεργασίας βίντεο, EDIUS.


Η μετάφραση και απόδοση του συγκεκριμένου εγχειριδίου, προέκυψε μετά από σχετική πρωτοβουλία της ελληνικής αντιπροσωπίας, σε συνεργασία με τα κεντρικά γραφεία της Canopus στην Ιαπωνία.

Όπως και στις ξενόγλωσσες εκδόσεις, έτσι και στην ελληνική, το εγχειρίδιο χρήσης του EDIUS αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο οδηγό 125 περίπου εικονογραφημένων σελίδων, όπου μέσα από επεξηγήσεις και πολύτιμες συμβουλές, παρέχει τις σημαντικότερες γνώσεις που απαιτούνται, προκειμένου ο χρήστης να εξοικειωθεί πλήρως με τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του προγράμματος.



Το εγχειρίδιο χρήσης, στηρίζεται στην έκδοση Pro 4.6 του προγράμματος EDIUS και στα θέματα που αναπτύσσει, περιλαμβάνει -εκτός των άλλων- την γνωριμία με το περιβάλλον εργασίας, την περιγραφή βασικών λειτουργιών και διαδικασιών, καθώς και εκτενείς αναφορές σε ιδιαίτερες δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο που διαθέτει η εφαρμογή.


www.techno-trade.gr
www.videomag.gr